Miért nincs barátnőd?
A szép nők titkai

 

Vajon miért viselkednek ilyen elutasítóan a csinos lányok?

Ha jobban belegondolsz teljességgel érthető.

Egy szép nőt az ismerkedés céljából naponta körülbelül 5-10 férfi szólítja meg. Ez évente még legjobb esetben is majdnem 2000 férfit jelent. Mi férfiak elképzelni sem tudjuk, hogy ez milyen idegesítő lehet.

Éppen ezért a nők kifejlesztettek egy masszív pajzsot, amivel úgymond "lekoptatják" magkról azokat a férfiakat, akik el akarják őket csábítani.

Magyarul fogalmazva:

Ha egy szép nő megérzi rajtad, hogy te fel akarod őt szedni a megismerkedésetek pillanatától kezdve, akkor berak téged is a "már megint egy próbálkozó" kategóriába.

Ekkor pedig alkalmazza azokat a sémákat, amit a többi férfinál is, és valami ilyesmit mond:

- Bocs de nem érek rá

- Van barátom

- Sietek

- Aranyos vagy, de...

- Akármi más kifogás....

Valójában több mint valószinű, hogy nem is siet, lehet, hogy nincs is barátja, egész egyszerűen, csak még egy férfi próbálkozott be nála. Ez volnál te.

Te pedig ott maradsz felsülve, és azt kérdezed magadtól:

Miért nincs barátnőm?

Mit csinálok rosszul?

Annak, hogy nincs barátnőd, az egyik fontos oka az, hogy a nők gyorsan leszerelik azokat a pasikat, akik "AZONNAL" barátnőként tekintenek rájuk, és járni szeretnének velük.

Annak érdekében, hogy barátnőd legyen, neked másképpen kell viselkedned mint a többi férfinak. Ez gondolom számodra is tökéletesen logikus, hiszen ha úgy viselkedsz mint mindenki más, ugyan az fog veled is történni mint mindenki mással.

Tehát, fontos hogy elsajátítsd, a tudatos lépéseit annak a viselkedésnek, aminek hatására a nők, egy különleges férfiként, nem pedig egy tucatpasiként tekintenek majd rád.

Ez még önmagában is hatalmas segítséget nyújthat neked, de biztos te is tudod, ez még nem fog mindent megváltoztatni.

Sok lépés van, amit fel tudsz még használni azért, hogy sokkal egyszerűbben ismerkedj meg a lányokkal és építs bennük maximális vonzalmat.

Ha szeretnéd elkerülni az összes butatót és sieressé válni a csábítás folyamatában, akkor most jó helyen jársz.

KATINTS IDE, hogy soha többé ne kelljen feltenni magadnak a kérdést: Miért nincs barátnőm

Címkék: barátnő miért nincs barátnőm szerzés

A bejegyzés trackback címe:

https://miertnincsbaratnom.blog.hu/api/trackback/id/tr272874088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása