"Miért nincs barátnőm?"
A kiválasztottság

 

A legtöbb férfinak alapvető problémája az, hogy a lányok csak barátkoznak velük.

Most azonban megtanulhatod, hogyan fordítsd ezt előnyödre, és szerezz segítségükkel barátnőt magadnak.

Ahhoz, hogy ezt megértsd, egy megtörtént kisérlettel szemléltetem.

Végeztek egy kisérletet egy madár egyedeivel.

Amikor a hím madár egyedül volt, átlagos számú nőstény vette körül.

Amikor a hím mellé odaraktak egy kitömött nőstényt, 4* több nőstény vette körül.

Hogy mégis miképpen tudod ezt felhasználni az életedben?

Ha vannak olyan lány barátaid, akiknél már eljátszottad az esélyedet, vagy eleve esélytelen vagy, legalább legyenek előnyödre.

Barátkozz össze velük rendesen, de szögezd le előre, hogy te csak barátkozni akarsz velük semmi többet. Etől megnyugszanak, hogy nem akarsz teperni feléjük, és sokkal kellemesebben el fogtok tudni beszélgetni.

Amikor már kellően jó a viszony köztetek, vidd el őket valahova bulizni.

Az ismerkedés és a csábítás folyamatában az egyik legfantasztikusabb tényező az, hogy mindketten egymás hasznára lesztek.

Ennek az oka az, hogy a körülötted levő nők értéket fognak neked tulajdonítani, hiszen nőkkel vagy. Te vagy a kiválasztott hím.

Ez a szimbiózis a nők számára is előnyös, hiszen ha egy nő férfival van, azt a többi férfi kevésbé meri megszólítani. A lányok nagy része pedig ha csak bulizni megy le, utálja amikor a férfiak 5 percenként mennek oda hozzá.

Tulajdonképpen te leszel az, akinek a puszta jlenléte miatt, a férfiak távol maradnak a te csoportod női tagjaitól. A lányok pedig mivel a te közeledben vannak mások felé úgy tűnik, hogy te vagy az értékes hím.

Ne azon gondolkodj egyfolytában, hogy "Miért nincs barátnőm"?

Tegyél érte!

Ha követed a fentebb adott tanácsokat, sokszorosára növelheted az esélyedet, a gyengébbik nemnél, és könnyedén szerehetsz magadnak te is barátnőt.

Ha azonban még többet szeretnél megtudni arról, hogyan kell csajozni, vagy nőkkel ismerkedni, ajánlok számodra egy remek oldalt.

Soha többet nem kell feltenned magadnak a kérdést: Miért nincs barátnőm: KATTINTS IDE és megtudhatod.

Címkék: miért nincs barátnőm barátnőszerzés

A bejegyzés trackback címe:

https://miertnincsbaratnom.blog.hu/api/trackback/id/tr652859016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása